logo
Loading

ساز و کار خانه های هوشمند

28 دسامبر 21 - 02:03 ب.ظ

دستگاه های یک خانه هوشمند به یکدیگر متصل هستند و می توان از طریق یک نقطه مرکزی مثل تلفن هوشمند، تبلت، لپ تاپ یا کنسول بازی به آنها دسترسی داشت.

قفل درها، تلویزیون ها، ترموستات ها، مانیتورهای خانه، دوربین ها، چراغ ها و حتی وسایلی مانند یخچال را می توان از طریق یک سیستم اتوماسیون خانگی کنترل کرد.

این سیستم بر روی یک تلفن همراه یا سایر دستگاه های شبکه نصب شده است و کاربر آن می تواند برنامه های زمانی برای اعمال تغییرات ایجاد کند.

لوازم خانگی هوشمند دارای مهارت خودآموزی هستند تا بتوانند برنامه های صاحب خانه را یاد بگیرند و در هنگام نیاز تنظیمات لازم را انجام دهند.

خانه های هوشمند مجهز به سیستم کنترل روشنایی، به صاحبان خانه اجازه می دهد مصرف برق را کاهش دهند و در هزینه های مرتبط با انرژی صرفه جویی کنند. برخی از سیستم‌های اتوماسیون خانگی در صورت مشاهده هرگونه تغییری در شرایط خانه به صاحب خانه در صورت عدم حضورشان هشدار می‌دهند، در حالی که برخی دیگر می‌توانند در صورت بروز اضطراری با پلیس یا آتش نشانی تماس بگیرند.

 

پس از اتصال به شبکه‌ای مرکزی، خدماتی مانند زنگ درب هوشمند، سیستم امنیتی هوشمند، و لوازم هوشمند که همه بخشی از فناوری اینترنت اشیا (IoT) هستند، می توانند شبکه‌ای از اطلاعات الکترونیکی را جمع آوری و به اشتراک بگذارند.

 

امنیت و کارایی دلایل اصلی افزایش استفاده از فناوری خانه های هوشمند است.

خانه‌های هوشمند می‌توانند سیستم‌های بی‌سیم یا سیم‌کشی یا هر دوی آنها را داشته باشند. نصب سیستم های بی سیم راحت تر است.

از سوی دیگر، سیستم های سیم کشی قابل اعتمادترند و معمولا هک آنها دشوارتر است. یک سیستم سیم کشی شده می تواند ارزش مالی خانه هوشمند شما را افزایش دهد.

ارزش بازار جهانی اتوماسیون خانگی در سال 2016 حدود 24 میلیارد دلار بود که در سال 2017 به 45.8 میلیارد دلار افزایش یافت. در بازار خانه‌های هوشمند ایالات متحده، انتظار می رود تعداد خانوارهای استفاده‌کننده تا سال 2025 به 77 میلیون کاربر برسد.

سرگرمی های ویدیویی و بلندگوهای هوشمند در حال حاضر پرکاربردترین مؤلفه فناوری خانه هوشمند به حساب می‌آید. فناوری بلندگوهای هوشمند نیز به طور کامل در بازار ایالات متحده نفوذ کرده است، جایی که بیش از یک سوم خانواده ها در حال حاضر از دستگاه‌هایی مانند Amazon Echo یا Google Nest استفاده می کنند.

 

مزایا و معایب خانه های هوشمند:

مزایا

نصب یک سیستم فناوری خانه هوشمند راحتی را برای صاحبان خانه فراهم می کند. به جای کنترل همه لوازم خانگی، صاحبان خانه می توانند همه آنها را با استفاده از یک دستگاه  که معمولا یک تلفن هوشمند یا تبلت است، کنترل کنند.

از آنجایی که کاربران با یک موبایل یا تبلت قابل حمل لوازم خانه خود را کنترل می کنند، می‌توانند اعلان‌ها و به‌روزرسانی‌ها را در مورد مشکلات خانه‌هایشان دریافت کنند.

 

معایب

در حالی که خانه هوشمند راحتی و صرفه جویی در هزینه را به مشتریانش ارائه می دهد، هنوز چالش هایی پیش روی آن قرار دارد. خطرات و اشکالات امنیتی همچنان گریبان سازندگان و کاربران این فناوری را می گیرد.

 

 

 

 

 

 

 


دیدگاهتان را بنویسید

*

راهکار ها پروژه ها logo خانه سوالات کاتالوگ